Search
  • Wouter Giesberts

Ik begin iets nieuws! Op dezelfde plek.

Updated: Feb 19, 2019

Wat doe je als je je werk steeds minder leuk gaat vinden? Je kan 3 dingen doen. Gewoon door blijven gaan. Ander werk zoeken. Of… je werk veranderen. Quint is al 26 jaar een succesvol en groeiend adviesbureau. Ik werk er al 11 jaar en met 1 belangrijke reden: ik ken geen andere club mensen die me zo inspireert en thuis doet voelen. Maar zoals dat gaat met thuissituaties; je bent kritisch op hoe het daar gaat. En denkt dat het anders en beter kan. En dat kan je vinden. Of je gaat het doen.


Het resultaat: Springstof. Een start-up binnen Quint. Springstof richt zich op innovatie. Als ik dat vertel op verjaardagen krijg ik de reactie: “innovatie? Dat is nogal breed. Wat doe je dan precies?” Wat ik precies doe, verschilt van dag tot dag. En het is inderdaad erg breed. Ik werf en coach afgestudeerde talenten. Ik verbouw ons kantoor. Ik organiseer events met acteurs. Ik help een organisatie zich opnieuw uit te vinden. Ik brainstorm met goede doelen over de toekomst van de collectebus. Ik leer groepen in 10 minuten 40 ideeën te bedenken. Ik produceer een animatiefilm. Ik koppel mensen aan elkaar. En ik lig nachts wakker door nog 100 dingen die ik wil doen.

Druk? Een beetje.

Leuk? Heel erg!


Meer weten? Kom dan naar de opening op 9 april. 15:30 tot 20:00 in Amsterdam. \
#customerengagement #clientsatisfaction

62 views0 comments

Recent Posts

See All

Gedempt Hamerkanaal 31, 1021 KL Amsterdam

©2019 by Springstof fueled by Quint